• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

  ORKA HOTELS

Ons hotels die al 22 jaar met de naam Orka Club Hotel & Villas in Ovacık bekend zijn als favoriet van vakantiegangers van alle leeftijden, de gloednieuwe 5-sterren hotel-concept Orka Sunlife in Ölüdeniz, Orka Boutique Hotel in Fethiye die zich onderscheidt door de vernieuwde architectuur en zijn unieke ligging, Orka Lotus Beach in Marmaris en het Orka Loyal Hotel met een prachtig uitzicht op de Bosporus in het hart van Istanbul laten ons de trots beleven over door ons verrichtte werk.

Pic

Orka Sentido Lotus Beach

De geur van de dennen die zich mengen met zeezout en de unieke zon van Egeïsche zee gebied met één van de mooiste baaien ligt Sentido Lotus Beach in Marmaris Içmeler, op 6 km afstand van Marmaris, met 5 sterren “Ultra All-inclusief” diensten en heeft Sentido Concept”, volledig natuurlijk en speciaal ontworpen.

Pic

Orka Sunlife Resort & Spa Hotel

Eén van de mooiste stranden van de wereld die zich bevindt aan Ölüdeniz, met de betoverende Ölüdeniz strand en het comfort van Resort Hotel zult u aan de Orka Sunlife Resort & SPA Ultra all-inclusief concept, met verschillende smaken van speciale keukens, sportactiviteiten, gedurende hele dag activiteiten binnen het hotel en ‘s nachts animatieshows met onbeperkt entertainment onvergetelijke vakantie beleven.

Pic

Orka Club Hotel & Villas

Ons hotel is de parel van Fethiye op de weg naar Ölüdeniz dat is gebouwd op een terrein van 20 hectaren, verleent diensten aan binnenlandse en buitenlandse gasten. Er bevinden zich vele gasten die dit als hun tweede adres beschouwen.

Orka Boutique Hotel

Orka Boutique Hotel ligt in het hart van Fethiye, met een prachtige uitzicht op de zee en met zijn unieke ligging is dit een hotel dat door binnenlandse en buitenlandse gasten gezien wordt als een betrouwbare en onmisbare plek is om te verblijven.

Orka Royal Hotel

Met een prachtig uitzicht op de Bosporus vanuit "Sky Terras" met zwembad beschikt ons hotel over kamers met moderne stijl die speciaal zijn ingericht om aan elke behoefte te voldoen.

Pic

Hotel of The Year Award 2016

Bij de Orka Hotels behorende Orka Sunlife heeft nog een prijs gewonnen met zijn onvergetelijke uitzicht in Fethiye Ölüdeniz. Met een uitstekend aanbod van diensten en kwaliteit is Thomas Cook bekroond met de prijs Hotel of The Year Award 2016

Pic

Perfecte smaken vanuit de handen van onze Chef-Koks

Profiteer van een kosteloos verblijf voor 2 kinderen tussen 0-12 jaar tussen 1 april en 31 april 2016.