TR| EN| DE| RU | FRS

Hotels

Sentido Orka Lotus Beach

De geur van de dennen die zich mengen met zeezout en de unieke zon van Egeïsche zee gebied met één van de mooiste baaien ligt Sentido Lotus Beach in Marmaris Içmeler, op 6 km afstand van Marmaris, met 5 sterren “Ultra All-inclusief” diensten en heeft Sentido Concept”, volledig natuurlijk en speciaal ontworpen. Het strand geeft antwoord op al uw behoeften, u kunt genieten van de uitzichten op zee en bos alternatieven met in totaal 441 kamers van Orka Lotus Beach.

Orka Sunlife Resort & Spa Hotel

Eén van de mooiste stranden van de wereld die zich bevindt aan Ölüdeniz, met de betoverende Ölüdeniz strand en het comfort van Resort Hotel zult u aan de Orka Sunlife Resort & SPA Ultra all-inclusief concept, met verschillende smaken van speciale keukens, sportactiviteiten, gedurende hele dag activiteiten binnen het hotel en ‘s nachts animatieshows met onbeperkt entertainment onvergetelijke vakantie beleven.

Orka Royal Hotel

Met een prachtig uitzicht op de Bosporus vanuit "Sky Terras" met zwembad beschikt ons hotel over kamers met moderne stijl die speciaal zijn ingericht om aan elke behoefte te voldoen. Het hotel beschikt over een gezondheidscentrum, à la carte restaurant en bars die op op onze gasten wachten. Het zal voor u een aparte belevenis zijn om te verblijven in Orka Royal.

Orka Club Hotel & Villas

Ons hotel is de parel van Fethiye op de weg naar Ölüdeniz dat is gebouwd op een terrein van 20 hectaren, verleent diensten aan binnenlandse en buitenlandse gasten. 

Orka Boutique Hotel

Orka Boutique Hotel ligt in het hart van Fethiye, met een prachtige uitzicht op de zee en met zijn unieke ligging is dit een hotel dat door binnenlandse en buitenlandse gasten gezien wordt als een betrouwbare en onmisbare plek is om te verblijven.

Orka Nergis Beach Hotel

Nergis Beach ligt aan het Marmaris Uzunyayla strand dat een ligging heeft aan de zee en het is een speciale strand met een vernieuwde gezicht dat onze gasten al vanaf het eerste moment het gevoel geeft dat de vakantie al is begonnen.

Orka Cove Hotel

Offering a unique selection of Penthouse and Suites for 18 + only clients. Orka Cove Hotel is especially designed for honeymoon couples and those traveling without children. Designed to ensure peaceful and comfortable stay for our guests. Orka Cove Hotel is located in the Fethiye area near Ovacık and Oludeniz, a vivid centre to our many overseas guests who know and trust the Orka Hotels group.