TR| EN| DE| RU | FRS

GESCHIEDENIS


Eind jaren 80 zijn onze investeringen begonnen in de bouwsector en in 1993 is de Orka Club Hotel & Villa's van start gegaan. Met de jarenlange ervaring en de kwaliteit van ons hotel gelegen in de wijk Ovacik die zich bevindt tussen Fethiye en Ölüdeniz behoren tot de favoriete vakantie plaatsen van binnenlandse- en buitenlandse toeristen. In deze sector zijn wij in 2005 met het Orka Royal Hotel een stap verder gegaan in het centrum op de historische schiereiland van Istanbul.

Ons hotel bevindt zich op loopafstand van centrums als Eminönü, Sirkeci en heeft de capaciteit om al uw wensen te beantwoorden zoals binnen- en buitenzwembaden, vergaderzalen en fitnessruimten. Onze investeringen zijn in 2013 in Fethiye met 2 hotels verder gegaan. Eén van de hotels die zich in Fethiye bevindt, is gebouwd zonder de natuurlijke structuur te beschadigen van het groene gebied, en het andere is het Orka Sunlife Resort & SPA waar u het comfort van een Resort Hotel met uitzicht op Ölüdeniz zult beleven.

Het Orka Boutique Hotel bevindt zich in het hart van Fethiye tussen het centrum en de zee kruising, waarvan de architectuur volledig vernieuwd is. Eén van de investeringen van 2015 is het Sentido Orka Lotus Beach dat zich bevindt aan Egeïsche Zee aan de één van de mooiste baaien, aan de kust van Marmaris, Içmeler Pamucak die zich bevindt in een dennenbos met 650 meter lange strand, 5 sterren ‘Ultra all-inclusief’ voorrechten zorgen voor dat u de verschillen voelt, verschillende smaken proeft, zodat u zich totaal kunt amuseren en nieuwe ervaringen opdoet.